Елена Колева с нов любовник. При това не кой да е, а известният й колега Румен Угрински, който познаваме добре от комедийния сериал на NOVA "Полицаите от края на града".

Звездна компания и нови предизвикателства в „С Рачков всичко е възможно“

Двамата актьори имат тайна любовна връзка, но само на сцената. Театралните звезди изиграха перфектна импровизация по време на "Лудата стая" в шоуто "С Рачков всичко е възможно". Там Елен беше служителка в банков клон, която има връзка със своя женен началник Угрински. За аферата си Елен научи от Рачков в момента, в който трябваше да я изиграе.

Малко по-късно Елен Колева разпали фантазиите на феновете си, признавайки пред водещия коя част от тялото си намира за най-секси.




"Дупето", заяви красивата актриса без изобщо да се замисли, обяздвайки големия бик в "Родео". Елен беше напълно откровена и в още едно признание - имала е период в живота си, в който не е правила секс цели 9 месеца!

Личният живот на актрисата от години се следи зорко от светските издания. Тя придоби известност с любовта си с милионера Александър Найденов, собственик на известна марка за майонеза. Двамата имаха бурен романс, изпълнен с изневери, обвинения и скандали. След това Елен имаше връзка с писателя Калин Терзийски, която премина също доста бурно.

Неотдавна актрисата сподели снимки в социалните си профили, на които изглежда много щастлива в компанията на прошарен чужденец. "My man", пише Елен под снимките, загатвайки, че това е мъжът до нея сега.
 


"Какво не би яла на първа среща", продължи с провокациите в предаването Рачков. "Нещо люто", смигна му звездата от "Забранена любов". И призна, че има любима песен от поп-фолк жанра - "Хабиби" на Азис.

Елен Колева също така не скри дали й се е случвало да излезе от вкъщи без бельо.

"Кого на тази сцена би искала да видиш по прашки?", запита изненадващо водещия. Без изобщо да се замисля, актрисата се обърна към Рачков и му заяви право в очите "Теб". Но, когато дойде време да каже кого би си избрала да й прави компания на самотен остров, Елен посочи Милко Калайджиев. Самият певец с палав мустак остана изключително изненадан от отговора.

Нови осем звезди ще бъдат предизвикани да се забавляват в „С Рачков всичко е възможно“

Пиперливи признания имаше пред Рачков и от Деян Неделчев - Икебаната. Оказа се, че ексцентричният музикант е чувал за себе си слухове, че е лесбийка.
Останалите гости  в "С Рачков всичко е възможно" бяха гимнастичката Симона Пейчева, Гергана Стоянова, Милко Калайджиев, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото.
 

Елен Колева Рачков

Коя звезда призна, че гледа филми за възрастни и ходи на нудистки плаж, както и как Боби Турбото успя да потроши инвентара в студиото може да гледате в предаването в NOVA PLAY.