Тя получи най-ниска подкрепа от зрителите на NOVA
Младата актриса и модел Кристи е вторият изгонен съквартирант от Къщата на Big Brother. Тя получи само 15% от подкрепата на зрителите при гласуването в приложението на NOVA PLAY. Най-много положителен вот сред номинираните тази седмица спечели колоритният Георги, които събра 29% от гласовете, а на споделеното второ място с по 28% останаха агент „Енигма“ Петър и лъчезарната Ванеса.

Кристи беше един от най-противоречивите и провокативни образи в новия сезон на култовото риалити, а голямата част от ситуациите с нея в Къщата станаха вайръл в социалните мрежи. Вярна на своя бунтарски дух, в ексклузивен разговор с водещата Марина Цекова за зрителите на „Събуди се“ по NOVA, Кристи сподели: „Това беше точният момент, в който трябваше да се оттегля. Най-лесно е да се съди от дивана вкъщи.“

Днес след 17:00 ч. Кристи ще бъде специален гост и в официалния подкаст „Голямата Сестра“ с водеща Елена Сергова. Там тя ще разкаже откровено за трудностите по време на престоя ѝ в Къщата, за любовния си живот и за вълнението как семейството ѝ ще я приеме след участието ѝ в Big Brother. Епизодът ще бъде достъпен в каналите на подкаста в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

В понеделник, 21 октомври, от 16:00 часа в NOVA PLAY ще има специален лайв стрийм от Къщата. Съквартирантите ще имат нова задача, поставена от Big Brother, а зрителите ще могат да ги наблюдават на живо.

Гледайте Big Brother от вторник до петък от 22:00 ч. и в събота от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на предаването. Гледайте подкаста “Голямата сестра” в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.