Джаки Кенеди знаела за изневерите на мъжа си, но въпреки това го обичала
Джаки Кенеди знаела за изневерите на мъжа си, но въпреки това го обичала / Guliver/Getty Images

Въпреки че Жаклин Кенеди, по-известна като Джаки, си отиде от този свят преди повече от 20 години, животът й все още вълнува хората, особено за връзката й с нейният съпруг - 35-ия президент на САЩ Джон Кенеди.

Най-прочутите първи дами, които ще се помнят дълго (СНИМКИ)

Не е тайна, че Джон Кенеди не е бил примерен семеен мъж - приписват му се множество любовни връзки, включително с Мерилин Монро. Възниква въпросът: Жаклин знаела ли е за изневерите на мъжа си? Журналистката Лиз Смит, която е автор на няколко статии за една от предполагаемите любовници на Кенеди Джудит Екснър, знае отговора.

Пикантни писма на Джаки Кенеди до ирландски свещеник разкриват много тайни

Лиз разговаряла с приятели на Жаклин, които описват отношението й към изневерите на съпруга й. "Нейните приятели Труман Капоти и Гор Видал ми казваха, че е знаела за Джудит Екснън и други жени и с интерес е чела моите истории за Екснър..."

Джаки Кенеди знаела за изневерите на мъжа си но въпреки това го обичала
netinfo
Според една от най-близките й приятелки, Джаки Кенеди прощавала тези лудории и причината била не само прагматизмът, но също така и в силната любов, която свързвала съпрузите. Двамата се обичали и връзката им е била специална. Джаки не се е опитвала да го промени.

Робърт Кенеди бил любовта на живота на Джаки?

Жаклин и Джон Кенеди се ожениха през 1953 г. На 22 ноември 1963 г. Джон Кенеди, който по това време е президент на САЩ, бе застрелян от по време на официално посещение в Далас, Тексас. Жаклин Кенеди почина на 19 май 1994 г.

Джаки Кенеди знаела за изневерите на мъжа си но въпреки това го обичала
netinfo

Източник: БГНЕС