Преди година се роди се Амая, първородната дъщеричка на рапъра Криско. След това той неведнъж е споделял, че тя, макар и все още бебе, го е променила. Е, звездният татко наскоро имаше повод да почерпи, тъй като Амая вече не е съвсем бебе, а чаровно хлапе на годинка. Вижте още в канала "Cool News" във vbox7:

За приготовленията за рождения ден Криско разказа наскоро в интервю, като подчерта, че толкова гости и на своите рождени дни не е канил. Той сподели, че Цвети, половинката му, е планирала мини сватба, а двете с Амая ще бъдат в еднакви роли. Както се казва, речено-сторено! В Instagram се появиха първите снимки от приказното парти по случай първия рожден ден на Амая.
 
Както се вижда, темата на партито е "Сафари" - с много пъстри цветове и приказно нарисувани животни. То се е състояло в известен хотел в София, който беше домакин и на рождения ден на Паола, дъщеричката на Преслава. На рождения ден на Амая са присъствали приятели на Криско и Цвети, както и много дечица. Под снимките от събитието пък Криско събира честитки от Галена, Мария Илиева, Вензи.

Цвети и Криско наскоро започнаха да публикуват снимки на Амая и в този смисъл да я "показват". До съвсем скоро снимките ѝ бяха все в гръб. Всъщност големият "дебют" на Амая беше в клипа към песента на Криско "Благодаря ти". Но това беше преди цели 9 месеца.