Две плеймейтки посрещнаха новите Съквартиранти в Big Brother
Две плеймейтки посрещнаха новите Съквартиранти в Big Brother / снимки: Нова тв

След изключително успешния сезон на VIP Brother по Нова тв, тази вечер в Къщата влязоха 11 нови съквартиранти, които бяха посрещнати от двете плеймейтки - Златка Димитрова и Златка Райкова.

Сред звездите в Къщата са трима участници от първия VIP Brother - поетът и писател Любомир Милчев-Денди, певицата Райна и Кирил Вълчев-Скалата. Тяхна Съквартирантка ще е водеща Маги Желязкова, която участваше във VIP Brother 2. В Къщата влязоха и двама участници във Big Brother 2 - Недялко Лазаров и Лео Бианки.

Компанията се допълва от Ели Владкова (Кузмова) от Big Brother Family, участникът в Survivor 2 Станислав Илиев-Финдо, Джейсън Брад Люис (Людмил Августинов), който се състезава в X Factor 1, както и неуспялата кандидатка за „Мис България 2013” Пенка Георгиева.

Концепцията на новия сезон на Big Brother All Stars е да изправи рамо до рамо най-големите звезди от популярни риалити формати. В продължение на месец всеки един от тях ще се опита да утвърди спечелената вече слава и най-важното - да стигне до първото място.

Още по време на старта на Big Brother All Stars 2013 новите участници се изправиха и пред първото си предизвикателство. Част от тях влязоха в ролята на Агенти на Big Brother и трябваше да се съобразят покорно с всички негови инструкции в реално време на живо в ефир. Зрителите на шоуто разбираха първи за тайните инструкции, които избраните Съквартиранти получаваха, докато останалите участници нямаха никаква представа за случващото се. Така само минути след влизането си в Къщата всички Съквартиранти попаднаха в комична ситуация на неразбиране и пълно объркване, дирижирана изцяло от Big Brother.

Източник: NovaNews.bg

Две плеймейтки посрещнаха новите Съквартиранти в Big Brother
netinfo