Американската певица Деми Ловато е заснета в Западен Холивуд в компанията на най-известната наследница Парис Хилтън. Малцина обаче успяха да разпознаят известната музикантка.
 

Бившата звезда на "Дисни" демонстрира популярната прическа "футболист", а папараците я хванаха в дълга карирана риза и черни чорапи. Освен това Деми е видимо доста пълна с откровени признаци на затлъстяване.

Деми се бори с наркоманията и алкохолната зависимост от години. През юли 2018 г. поп звездата беше открита в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис, само месец след като разкри, че е нарушила трезвеността си. Тя прекара две седмици в болница, а след това в клиника за рехабилитация.
 

Звездата се бори и с депресия и метаболитни проблеми, което според нея е било спусък за всичко, което ѝ се е случило.

"Опитвах се да кажа на света, че съм доволна от себе си, което не беше вярно. Живях в лъжа. Много е трудно, когато живееш заобиколен от хора, които ти казват как трябва да изглеждаш“, каза веднъж певицата.

Наскоро тя разкри в документален филм, че е била изнасилена като тийнейджърка.

Тя никога не е крила проблемите си и един от тях е бил връзката ѝ с баща ѝ Патрик, който, както тя каза, е бил насилствен към нея и майка ѝ.

„Той беше зъл, но искаше да бъде добър човек. Той искаше да спаси семейството си, но все пак каза, че се радва за майка ми, когато тя се ожени повторно“, каза Ловато в интервю.

Баща ѝ почина през 2013 г. от последиците от рак, след което певицата каза, че е бил психично болен.

Миналата година Деми обяви годежа си с партньора си Макс Ерих, но скоро след това двойката се раздели. Говореше се, че причината за раздялата е певицата Селена Гомес.
БГНЕС