/ Guliver/Getty Images
Диджей Калед разкри, че пише песен за Еминем, надявайки се, че той ще я изпълни, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителят на хита "Wild Thoughts" по-рано довери, че иска да работи с легендарния рапър. След като двамата се срещнаха на неотдавнашната церемония за музикалните награди на Айхарт рейдио, диджей Калед се вдъхновил да напише песен за Еминем.

След дълго мълчание Еминем пусна изповеден албум

"Най-после се срещнахме на церемонията за наградите на Айхарт рейдио, но нямах шанса да разговарям с него", сподели 42-годишният продуцент и хип-хоп изпълнител диджей Калед пред сайта Billboard.com. "За мен следващата стъпка е да предложа нещо, което ще му допадне. Сприятелих се с мениджъра му. Ще се свържа с него и ще изпратя нещо. Надявам се, че Еминем ще го хареса. Сега работя над нов албум. Досега не съм записвал музика заедно с Еминем и искам да запълня тази празнина", допълни още изпълнителят. .
 

Guliver/Getty Images


Новината идва, след като диджей Калед увери, че планира "нещо монументално", свързано със сътрудничеството му с Кендрик Ламар.

Диджей Калед освен това отбеляза, че дуетът му с Дженифър Лопес и Карди Би е "свръхсекретен". "Всичко е тайна, но мога да заявя, че Джей Ло подготвя нови песни. Искам да й благодаря, че ми даде възможност да съм сред продуцентите, с които работи, и да участвам в записите й", поясни той.
БТА