Кари Фишър
Кари Фишър / ThinkStock/Getty Images
Създателите на поредицата "Междузвездни войни" опровергаха твърденията, че покойната актриса Кари Фишър ше се появи в ролята на Лея и в деветата част, съобщи Лента. "В деветата част няма да има кадри с Кари Фишър", заяви Катлийн Кенеди, продуцент и президент на "Лукасфилм".

Представиха първи кадри от новия филм от "Междузвездни войни" (ВИДЕО)

"Завършихме работата над осмата част и Кари чудесно изигра в него своята роля",  каза Катлийн Кенеди. Тя подчерта, че сценарият за деветия епизод още не е готов. Тод Фишър, братът на Кари Фишър, каза на 10 април, че е дал разрешение образът на сестра му да бъде използван в деветата част от "Междузвездни войни. Той обаче добави, че не знае в какъв контекст тя ще се появи във филма.

Родители кръстиха новородената си дъщеря Лея в чест на Кари Фишър

Представители на "Лукасфилм" увериха през януари, че няма да използват в продължението на киноепопеята цифров образ на принцеса Лея.

Светът скърби за принцесата, вдъхнала сила на милиони момичета

Кари Фишър почина през декември 2016 г. на 60 години. Няколко месеца преди това бяха завършени снимките на "Междузвездни войни. Епизод VIII: Последният джедай" с нейно участие. Той ще излезе на екран през декември.
БТА