/ netinfo
Съдбоносни решения очакват героите на "Откраднат живот: Възмездието" тази седмица от 20.00 ч. по NOVA.
 
Д-р Тасев ще се изправи пред окончателния избор в дилемата за любимите му и най-близки жени - д-р Добрева и д-р Стилянова. Решението му ще извади наяве тайни, които ще повлияят на предстоящите събития.
 
Димитър Рачков и Цветан Алексиев влизат в „Откраднат живот: Възмездието“

Предложението за брак ще провокира Наталия да преосмисли здравословното си състояние за създаване на семейство. Бременна пациентка ще се окаже повод за разговор между PR-ът на МБАЛ "Св. Кирил" и специалистите.
 

netinfo


С добра новина ще се окаже и друга двойка в болницата, а един от лекарите ще се сдобие с домашен любимец, докато спасява човешки живот. Неочаквано признание на Евгения за проф. Генадиев ще изненада проф. Камбуров, поставяйки на карта досегашните им взаимоотношения.
 
Коя ще бъде жената до д-р Тасев? Дали съревнованието между Вяра и Галя най-накрая ще приключи - ще разберете в епизодите от вторник до петък, в 20.00 ч. по NOVA.
 
Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY