/ ThinkStock/Getty Images
Тематичният конкурс за красота, посветен на околната среда има четири победителки, а четирите титли тази година бяха разпределени между жени от Пуерто Рико, САЩ, Чехия и Беларус.

Победителките в конкурса за красота „Мис Земя 2019“ бяха короновани на 26 октомври, като начело тази година застана пуерториканския модел Нелис Пиментел, носителка на титлата "Мис Земя".
Емания Дейвис от САЩ получи титлата "Мис Въздух" и второ място. 25-годишната Девис е завършил юридическа програма на университета DePaul и е аспирант в Държавния университет Валдоста, гласи съобщени на EinNews, цитиран от Спутник.
Чешката манекенка Клара Ваврускова беше отличена като „Мис Вода” и трето място.
Алиса Маненюк, беларуска волейболистка, която живее в Русия, беше отличена с титлата „Мис Огън“ и четвърто място.

Красива виетнамка се окичи с титлата „Мис Земя 2018“ (СНИМКИ)

"Мис Земя" е напълно акредитиран ежегоден конкурс за красота с тематичен наклон за околната среда, подкрепен от Програмата на ООН за околната среда, който се стреми да насърчава екологичната осведоменост и отговорност.
Състезанието е третото по големина по отношение на националните състезания, според ABS-CBN News. Наред с "Мис Свят", "Мис Вселена" и "Мис Интернешънъл", конкурсът се включва в така наречените международни конкурси за красота "Голямата четворка".

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС