Всичко ново е добре забравено старо. Тази максима е известна, а и изключително популярна днес. Припомняме си го особено добре в последно време, когато погледнем модата сред дрехите и аксесоарите.

Но позабравените тенденции се връщат и в косите на дамите и така популярните омбре и балеаж в естествени руси, медни и кестеняви нюанси отстъпват на добре познатия не от косите на 90-те черен цвят. Или поне това се случва при много от популярните българки, които в последно време, сякаш наговорили се, смениха цвета на косата. Кои го направиха досега, вижте в канала "Най-яките мацки" във vbox7:

Джулиана Гани

Още по време на бременността си Джулката експериментира с цветовете и се оказа, че тъмните нюанси ѝ отиват много. Ето я и с черната коса, която по мнение на феновете ѝ отива най-много от всички визии досега.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👀💁🏻‍♀️ • • • • #darkstyle #newhair #bulgarian #djuliana #eroticmodel #hairstyle

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on


Сузанита

Певицата имаше тежък период, а новото начало отбеляза и с нова прическа в очевидно актуалния за сезона сред косите черен цвят.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good night, everyone 🤭

A post shared by Suzanitta Muratti 👄 (@mvradova) on


Златка Райкова

Плеймейтката е поредното доказателно, че черното е цветът това лято. Промяната дойде при нея по-скоро постепенно, тъй като дълго време беше вярна на русото, което после направи на омбре към кестеняво, за да премине към напълно черен цвят.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лятната ми прическа ✌🏼🌞 Одобряваш ли @momchil_spasov 🤪🤗😍?

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on


Джулия

Певицата винаги е била в по-тъмните нюанси сред косите, но както се вижда, вече косата ѝ е напълно черна. Заедно с нея Джулия промени и формата на веждите си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

След днескашната зареждаща разходка, имам нещо много вкусно и полезно за хапване! #yummi 🤗 Няма да сгрешите, ако и вие опитате протеиновите курабийки при следващото пазаруване от @myproteinbg. С моя код DJULIAMP имате 42% отстъпка. Желая ви повече усмивки през тази седмица! 🔆♥️ . . код за отстъпка: DJULIAMP @myproteinbg . #myprotein #myproteinbg #training #trainingday #innature #naturelover #quarantinelife #arm #biceps #tattoo #shredded #aesthetic #fitdude #fitness #streetfitness #trainhard #bodygoals #bodypump #strong #stronger #summerbody #readytogo #instagym

A post shared by 𝘿𝙅𝙐𝙇𝙄𝘼 /Джулия/ 🇧🇬 (@julia_bulgaria) on


Лорена

Доскоро кестенявата коса на Лорена беше преобразена в напълно черна. Като че ли промяната дойде около рождения ден на певицата, която отбеляза, че изминалата година я е белязала с любов, но и със самота, загуби, уроци.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#stayhome 🏡

A post shared by LORENA (@lorenna_9) on