/ NOVA
Война на няколко фронта се разрази в Кухнята на Ада
Българин, живеещ и работещ в САЩ, е поредният изгонен от Hell’s Kitchen. Павлин Калъчев, който беше част от червения отбор, беше отстранен от шеф Ангелов заради системни грешки в кухнята.

Талантливият млад готвач има опит зад Океана, но това не му помогна да продължи в надпреварата. Двата отбора успешно завършиха вечерните си резервации, но няколко готвачи станаха жертва на зоркия поглед на шеф Ангелов.

Теодор от Лондон напусна Hell’s Kitchen България

Кухнята от тима на сините трябваше да напусне Васил, а при червените багажа трябваше да си стегнат Вероника, Павлин и Венелин. Напрежение сред кулинарите в синия отбор създаде и противоречието между Наталия и Цанко.

Най-младият участник в риалити формата Цвети от Враца отново успя да разсмее съперниците си. Опитът ѝ да обясни на шеф Ангелов какво е Уикипедия се оказа повече от сложна задача. Още забавни моменти имаше и в кулинарния куиз, който беше спечелен от червените, благодарение на учещия и работещ в Нидерландия Мацоев.

Следващата седмица кулинарите ще посетят Априлци. Те ще готвят за гостите на Празника на сланината и греяната ракия. Звездните участници отново ще влязат в битка с един от оборите, а ако загубят ще трябва да се разделят с един от своите.

Гледайте Hell’s Kitchen всеки понеделник и вторник от 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen БългарияFacebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.