/ NOVA
Един напусна, но четири нови готвачи влязоха в Кухнята на Ада
Hell’s Kitchen България поднесе на зрителите една незабравима вечер, като събра в Кухнята на Ада тримата опитни кулинари – шеф Виктор Ангелов, шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев. Невероятни готвачи и близки приятели, те имаха нелеката задача да оценят качествата на 8 чисто нови кандидати за горещото шоу.

Най-добрият директно получи място в синия отбор – строгият кулинар Иван Димитров, който има собствен ресторант в Германия. Той обезоръжи конкуренцията със своята риба тон със зеленчуци и маслен сос.

В следващия етап място в шоуто получиха още трима. Това бяха Людмил Мацоев – ерудиран готвач на 26 г. от ресторанта на Джейми Оливър в Нидерландия, Цанко Цаков – усмихнат кулинар, който ядоса шеф Ангелов с нервния си смях, и Кристиан Калев – бивш затворник, който открива любовта към готвенето зад решетките.

Веднага след влизането им в къщата се създаде напрежение между новите и старите участници. Асен от Берковица се опита да привлече Иван в своя лагер, а интернет сензацията от Враца Цвети влезе в конфликт с Кристиан.

Следващото предизвикателство пред новите екипи подхлъзна доста от готвачите, защото трябваше да готвят, качени на кънки за лед. Междувременно конфликтът между Асен и Наталия ясно показа разделението в синия отбор. За вечерната резервация червените трябваше да готвят за победителки от конкурса „Мис България“, като издадоха всички поръчки под лидерството на Венелин. Сините обаче оставиха легендите от рок група „Сигнал“ гладни.

След провала във вечерната резервация лагерът на Асен, майка му Клавдия, Соня и Виктор номинира Наталия. Опитът за номинация на новака Цанко не проработи и тежестта за провала се стовари върху Соня, която беше лично избрана от Виктор Ангелов да се грижи за група „Сигнал“. В крайна сметка именно тя се сбогува с Кухнята на Ада и мечтата за 100 000 лева.

Не пропускайте Hell’s Kitchen България този вторник, 7 март, от 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen БългарияFacebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.