Кухнята на Ада
Кухнята на Ада / NOVA
Кои са готвачите с най-голямо его в Кухнята на Ада?
Hell’s Kitchen поднесе нов вълнуващ епизод на най-горещото кулинарно риалити. Отборите на сините, червените и звездните се противопоставиха в поредица от забавни изпитания и трудни кулинарни битки, а скандалите между млади и стари почти взривиха Кухнята на Ада.

Участниците бяха подложени на коварен тест за това колко е голямо егото им. Сините и червените се изправиха в сложно предизвикателство, което изискваше един по един да напускат кухнята, докато не остане само най-подготвеният. Бързо си пролича кои са кулинарите с най-голямо самочувствие. Васил и Станислав се наложиха над другите, за да готвят последни. Това ядоса Виолета, която беше определена за най-прецизна от съотборниците си. Станислав взе победата за червените и прати сините в битка със звездния отбор.

Облечени в сумо костюми, звездите и старите влязоха в комична битка. Изненадата на вечерта поднесе елегантната Мирослава Профирова от “Игри на волята”, която тушира Цанко на тепиха. Звездите обаче загубиха безславно останалите сумо сблъсъци.

Вечерната резервация беше белязана от скандали, които разтърсиха кухнята. Най-големият сблъсък изправи един срещу друг Станислав, известен като „голият готвач от ТикТок“, и Вероника - маникюрист със скромен опит в кухнята. Тежки обиди прелетяха и между най-старата участничка Клавдия и ексцентричната Наталия. Отлично в кухнята се справи Цветомира от Враца, която имаше нелеката задача да готви паста пред гостите на ресторанта с “шеф мобила”. Изгонен нямаше, но цената за грешките в кухнята ще бъде платена в следващия епизод, когато ще си тръгне още един готвач.

Гледайте Hell’s Kitchen и следващата седмица в понеделник и вторник от 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen БългарияFacebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.