/ Gulliver/Getty Images
Принц Хари и Меган Маркъл си играят цинично с емоциите на кралица Елизабет II и принц Чарлз, твърди вътрешен човек пред “Page 6”.

"Мисля, че кралицата и принц Чарлз сe отнасят към тях твърде лековато и затова Хари и Меган могат да ги въртят на малкия си пръст и да ги използват за комерсиална употреба, както са правили и преди", заяви кралският биограф Андреа Левин пред зрителите на "Добро утро, Великобритания".

Херцогът и херцогинята на Съсекс се срещнаха тайно с принц Чарлз в четвъртък и по-късно имаха среща с кралицата, докато пътуваха към игрите "Инвиктус" в Нидерландия.

Срещите с бащата и бабата на принц Хари бяха първите от две години насам за двойката, която сега живее в Калифорния и която беше критикувана в международен план за това, че вдъхнови неприятни слухове за кралската фамилия през изминалата година.

През 2021 г. Хари нападна баща си по време на интервю с Опра Уинфри, в което твърдеше, че Чарлз го е отрязал финансово.

Разривът между двойката и членовете на кралското семейство се задълбочи миналия месец, когато Хари прибързано обяви, че няма да се върне в Англия за възпоменателната панихида на 29 март на принц Филип, съпруг на кралицата и негов дядо, който почина миналата година.

Усилията на двойката да се свърже с Чарлз вероятно имат "нещо общо с това, че не се появиха на панихидата на принц Филип и разбраха каква е била реакцията на това - тя беше много лоша - а те не могат да си позволят да загубят своята публичност", каза Левин.

Главната редакторка на списание "Величество" Ингрид Сюард добави: "По принцип те се нуждаят от „приказния прах” на кралицата, ако щете само за да наложат своята собствена марка".
БГНЕС