Лаис Рибейро
Лаис Рибейро / Guliver/Getty Images, архив
Натурализираният баскетболист Джаред Хоуман, който бе част от националния ни отбор преди няколко години, е мъжът в живота на един от най-популярните "ангели" на Victoria's Secret - Лаис Рибейро, пише gong.bg.

Красавиците на Victoria's Secret разгорещиха Шанхай (СНИМКИ)

34-годишният американец получи български паспорт през 2010-та, но така и не записа нито минута в официален мач. Той все пак изкара едно цяло лято с нашия тим по време на квалификациите за Евробаскет 2011, като успя да се "изяви" в едно сбиване по време на контрола. Хоуман бе викан и за лагер през 2014-та, но тогава отказа да се появи.

Лаис Рибейро
Guliver/Getty Images, архив


Нежните и красиви ангели на Victoria's Secret отблизо (СНИМКИ)

Нравът на Хоуман му създаде доста проблеми в европейските отбори, в които игра, макар силните му изяви с екипа на Байерн Мюнхен да му попълниха баскетболната визитка. За последно той игра за Макаби Ашдод в Израел, но през последния сезон явно вече се е решил да следва половинката си по света, вместо да играе баскетбол.


От Gong.bg: Модел на Victoria's Secret разкри защо изостави баскетбола


Лаис Рибейро
Guliver/Getty Images, архив


Лаис Рибейро набра скорост като лице на Victoria's Secret и тази година, след няколко участия в голямото ревю на модната марка бельо, получи най-голямата чест - да носи диамантения сутиен на стойност 2 милиона долара...


Вижте в снимки красавицата Лаис Рибейро в тазгодишния Fantasy Bra на Victoria's Secret в галерията тук

Лаис Рибейро
Guliver/Getty Images, архив

Хоуман и Лаис Рибейро са заедно от 2015-та.


Любопитни новини за звездите в спорта вижте в специалната рубрика на Gong.bg

Лаис Рибейро
Guliver/Getty Images, архив

gong.bg