Англичаните надиграват уелсците и в секса, не само във футбола
Англичаните надиграват уелсците и в секса, не само във футбола / ThinkStock/Getty Images

След победата на Евро 2016, Англия отбеляза по-добър резултат от Уелс и в още едно поле на изява - секса, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено за програмата "Тази сутрин" на телевизия Ай Ти Ви.

Допитването е посветено на сексуалните практики на англичаните, уелсците, шотландците и ирландците. Целта му е да установи кои жители на Великобритания са най-печеливши на "креватното поприще".

Страните, в които се прави най-много секс

Резултатите от него показват, че средностатистическият уелсец се разгорещява между чаршафите 2,1 пъти месечно. Сексуалните му подвизи обаче бледнеят пред тези на англичанина, който бележи полови резултати средно 2,5 пъти в месеца.

Анкетата разкрива също, че една трета от жителите на Уелс се въздържат от секс, докато 40 процента не са доволни от сексуалния си живот. Шест процента от уелсците не се свенят да признаят, че не изпитват нужда от повече секс.

Пет важни причини да правим повече секс

Резултатите от друго проучване, направено от Benaughty.com, показват, че въпреки по-скромната полова активност на уелсците спрямо англичаните, дамите от Уелс са по-склонни да поемат водещата роля в леглото.

Оказва се, че уелските жени оценяват много високо сексуалните си умения - 58 процента от тях смятат, че са "върхът" в секса. Не толкова уверени в качествата си като любовници обаче са уелските мъже - само 39 процента от тях си поставят "отличен" по креватни изпълнения.

Страните, в които живеят най-задоволените мъже и жени

Мъжете в Англия от друга страна се вълнуват по-слабо от уелсците дали сексуалните им партньорки ще останат доволни от представянето им в леглото.

Източник: БТА