Кандис Суонпул
Кандис Суонпул / Gulliver/Getty Images
Кандис Суонепул и отдавнашният ѝ партньор Ерман Николи очакват второ дете, съобщи Контактмюзик.

29-годишният ангел на Victoria's Secret оповести, че тя и Ерман очакват скоро да се сдобият с още едно дете. Двамата вече имат 14-месечен син Анака.

Кандис Суанпул събра погледите с прозрачна рокля (СНИМКИ)

Нежните и красиви ангели на Victoria's Secret отблизо (СНИМКИ)

Блондинката качи на страницата си в Instagram снимка, на която се вижда, че носи зелена рокля с голи рамене, която покрива издутия ѝ корем. Снимката е придружена с надписа "Коледа идва по-рано".
 

🤰🏼Christmas came early..👼🏼#2

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Не е ясно колко напреднала е бременността на Кандис, нито какъв е полът на бебето ѝ. Но ако се съди по големината на издутия ѝ корем, манекенката вероятно е във второто тримесечие от бременността си.

Южноафриканският ангел Кандис Суанaпул (СНИМКИ)

Най-горещите кадри на един ангел на Victoria's Secret (СНИМКИ)

Радостната за двойката вест идва месеци след като Кандис разкри, че иска да има много деца, но се осланя изцяло на съдбата.
 

😊😄Felicidade da mamãe

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

"Не правя големи планове“, поясни тя. „Доверявам се на съдбата. Искам да продължа кариерата си и същевременно да изградя семейство. Несъмнено искам да имам много деца. Лили Олдридж, Даутцен Крус и Бехати Принслу родиха бебета преди мен. Тъй като кариерите ни започнаха в ранна възраст, много от нас не чакаха дълго, за да родят бебета. Това е впечатляващо".

Най-популярните модели в Instagram (СНИМКИ)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА