Долче и Габана на Седмицата на модата в Милано
Долче и Габана на Седмицата на модата в Милано / БГНЕС
Дронове, ангели, звукът на църковни камбани и религиозни песнопения придружиха дефилето на Доменико Долче и Стефано Габана на Седмицата на модата в Милано, където дизайнерите се изявиха като главните божества, предаде Франс прес.

Вижте снимки от дефилето в галерията тук

Ревюто им беше гвоздеят на последния ден от миланския моден форум. То държа със затаен дъх в продължение на цял час феновете на бранда в залата на "Метропол".

Шоуто на Долче и Габана на Седмицата на модата в Милано
Манекените показаха колекция със силно църковно вдъхновение БГНЕС

Това е бивше кино от 40-те години на миналия век, превърнато в седалище на модната къща в Милано. За случая "Метропол" беше преобразуван в църква.

Лъчезарна и изпълнена с живот - Емилия Кларк е новото лице на Долче и Габана

Мраморните структури бяха украсени с ангели и с девиза "Fashion Devotion". В ревюто се включиха и десетина дрона, на които бяха окачени дамски чанти с марката "Долче и Габана". В същото време летящите апарати с монтираните на тях камери снимаха публиката и прожектираха на живо кадрите върху гигантски екрани.

Шоуто на Долче и Габана на Седмицата на модата в Милано
В ревюто се включиха и десетина дрона, на които бяха окачени дамски чанти с марката БГНЕС

Манекените показаха колекция със силно църковно вдъхновение. Ангели и Богородици фигурираха под формата на богати златни бродерии по саката, роклите, палтата, шапките и чантите. Модният свят на Долче и Габана беше населен за случая със зебри и леопарди, които се появяваха под различни форми в тоалетите.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА