За певицата Андреа можем да кажем, че е една от кралиците на Instagram. С нейните над 314 000 последователи, инфлуенсърката знае тайната на перфектния кадър, облекло и грим, гарантиращи хиляди харесвания.
 
В най-новата си песен Андреа си партнира с колегата си Крум за емоционално парче, което са кръстили "Мен ми стига". То беше доста очаквано от всички нейни фенове, но те  останаха малко разочаровани. Каналът "Music Virals" във vbox7 разказва:
 
Причината за това е, че Андреа не се появява в клипа. Да, феновете ѝ са категорични - парчето е едно от най-добрите в кариерата ѝ изобщо, но... "Песента си е дуетна и не знам защо само Крум гледаме на кадрите", коментират някои.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ще видиш какво е 😂

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


В крайна сметка Андреа реши да отговори на феновете си и го направи в story. "Скъпи приятели, знам, че очаквахте да участвам в клипа. Но поради липсата на работоспособност и концентрация през последните месеци, не можах да оправдая очакванията ви докрай", пише Андреа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is better to be unhappy and know the worst, than to be happy in a fool's paradise.

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


Това със сигурност е озадачило последователите на Андреа, защото винаги изглежда на гребена на вълната на живота в своите снимки. Тя е винаги на екзотични места, обградена с лукс.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥂

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


Впрочем в последно време певицата често отговаря на въпроси на фенове в Instagram, като сред въпросите нерядко има и такива от лично естество. В една от последните сесии стана ясно, че тя няма мъж до себе си, а на въпроса дали иска да има деца, отговори с категоричното "да", макар че отговорът беше придружен с рисунка на жена, прегърнала празен силует на мъж.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dream a little dream of me Make me into something sweet Turn the radio on, dancing to a pop song

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


Андреа и боксьорът Кубрат Пулев се разделиха през лятото на тази година след месеци на спекулации за отношенията помежду им. Новината беше обявена от Андреа, а в интервю по-късно Кобрата намекна, че дълго време във връзката им нямало развитие.