Много скоро след раздялата с Кубрат Пулев Андреа най-сетне е намерила на кого истински да се отдаде. И да, правилно прочетохте - не се омъжва, а се жени, при това не за кой друг, а за себе си. Вижте това в канала "Stars News" във vbox7:

"Сватбата" е увековечена в невероятен кадър на красавицата от пустинята в Дубай в личния й профил.
 
Под нея тя пише: "Най-накрая разбрах за кого искам да се оженя!  За себе си! ❤️ I finally found the person I want to marry! Myself!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Не е лесно постоянно да те клеветят и да пускат фалшиви статии за теб! Точно за това същата медия загуби много дела от мен! Посланието ми тук е следното. Представете си как някои хора на заплата разбира се (според мен би трябвало да вземат повече пари, в крайна сметка клеветейки някого и оронвайки го с фалшиви снимки и статии определено си слагат грях на душата). Сядат зад бюрото и започват да мърдат малките си пръстчета върху клавиатурата и си казват - какво достатъчно вулгарно да напиша, за да се продаде бройчето днес? И вие купувате и пълните джоба на бездушни и неморални хора! Те печелят от вас обиждайки живота на хората, които се опитват да постигнат нещо! Някои от вас го купуват, четат.. някои вярват в написаното.. и започвате да ме питате дали е вярно или не.. Един безкраен и безсмислен кръг! Някой път си мисля, че живота ми е като филм, но не обичам драмите затова не влизам в измислени скандали, не обичам глупости, които да ме отклоняват от главното, което обичам - my music! И хората, които обичам ,които ме подкрепят и обичат изкуството ми.. заради Вас си заслужава винаги !

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


На снимката Андреа изглежда сякаш е излязла от арабска приказка.
 
Честито на "младоженката", все пак най-здравата връзка на човек е със...самия себе си.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук