Бети Уайт
Бети Уайт / Gulliver/Getty Images
Любимата баба на Америка - легендарната комедийна актриса Бети Уайт, е готова да посрещне рождения си ден през уикенда, макар и в условията на карантина, съобщи Фокс нюз.

Уайт ще стане на 99 години на 17 януари.

Подобно на мнозина ветеранката, една от най-известните роли на която е в сериала "Златните момичета", ще се съобрази с ограниченията, наложени заради коронавирусната пандемия. Бети Уайт ще прекара празника у дома със скромна компания.

Запитана как точно планира да отпразнува 99-ия си рожден ден, комедийната звезда отговаря: "Дори и да не ме бяхте попитали, щях да ви кажа. Какво смятам да правя на рождения си ден? Тъй като не мога да тичам 1,5 километра всяка сутрин заради пандемията, както обикновено ще храня двете патици, които ме посещават всекидневно".
 

Миналата година Бети Уайт сподели, че изключително цени факта, че въпреки преклонната си възраст, се радва на добро здраве. Комедийната легенда дори се пошегува, че поддържа младежката си форма с водка с мартини, въпреки че не я бива особено в пиенето и рядко посяга към чашката.

Бети Уай
Gulliver/Getty Images

БТА