Хоакин Финикс и Руни Мара
Хоакин Финикс и Руни Мара / Gulliver/Getty Images
Актьорите Хоакин Финикс и Руни Мара са станали родителите на момченце, пише в. "Дейли стар".

Звездната двойка е избрала сантиментално име за първородния си син. Момченцето е кръстено Ривър - на покойния брат на Хоакин Финикс.

Актьорът и музикант Ривър Финикс ("Моят личен Айдахо") почина на 23-годишна възраст през 1993 г. от свръхдоза наркотици.

Новината за бебето е разкрил Виктор Косаковски на кинофестивала в Цюрих. Обяснявайки отсъствието му от прожекцията на филма "Gunda", на който 45-годишният Хоакин Финикс е изпълнителен продуцент, Косаковски "хвърля бомбата": "Той наскоро стана татко на прекрасно момченце, кръстено Ривър, така че не може да присъства, за да промотира продукцията".
 

Смята се, че отрочето на Хоакин Финикс и 35-годишната Руни Мара се е появило на бял свят преди около месец.

Актрисата лично не е разисквала темата за бременността си, но през лятото беше забелязана с наедряло коремче.

Двойката, която потвърди годежа си през май миналата година, прекарва изолацията заради коронавирусната пандемия в дома си в Калифорния.

Хоакин Финикс и Руни Мара се срещат през 2013 г. на снимачната площадка на филма "Тя". За романтична връзка помежду им се заговори в края на 2016 г., когато актьорите снимаха филма "Мария Магдалена". Двойката, която ревниво пази личния си живот, потвърди романа си в началото на 2017 г. Руни Мара и Хоакин
 

Финикс се появиха за първи път заедно пред публика на кинофестивала в Кан същата година.

 
БТА