Когато си татко на две момиченца, обикновено правиш всичко възможно, за да им угодиш и да ги направиш още по-щастливи. С това ще се съгласи всеки баща, а майките сякаш са малко по-строгата половинка в семейството, но това не винаги е така. Едно звездно семейство доказва точно това и показва, че възпитанието е работа на двама и не се разделят на "доброто" и "лошото" ченге.

Съвсем скоро Адам Лавин от Maroon 5 сподели очарователен кадър, на който е в компанията на своята половинка Бехати Принслу и двете им дъщери. Каналът "Cool News" във vbox7 разказва.
 

Лавин качи в Instagram снимка, на която се вижда как той, съпругата му и двете им момиченца – Дъсти и Джио, са пременени в почти еднакви летни рокли. На кадъра четиричленното семейство позират с гръб и са се хванали за ръце. Адам е комбинирал роклята със сини маратонки, а съпругата му е заложила под своята и жълти панталони. Защо Лавин е в рокля не е ясно, но вероятно, за да угоди на дъщерите си.

Бехати Принслу към Адам Лавин: Късметлийки сме, че си в живота ни (СНИМКИ)

"Момичетата просто искат да се забавляват", пише към снимката фронтменът на Maroon 5, добавяйки емотиконка на маникюр. Преди няколко месеца по-малката им дъщеричка навърши три годинки, а гордата майка отбеляза празника с думите: "Най-добрата ми приятелка навърши 3".
 

Иначе клюки около Адам и Бехати няма, защото държат личния си живот за себе си, не се показват често и не афишират твърде много с връзката си. Двамата се обичат много и преодоляват проблемите тихо и зад стените на дома си. Двамата рядко споделят снимки на децата, опитвайки се по този начин да ги предпазят от излишен шум и стрес, когато станат по-големи.

Тя е ангел, но на Victoria's Secret (ГАЛЕРИЯ)