Адам Лавин разбуни духовете на Супербоул
Адам Лавин разбуни духовете на Супербоул / Gulliver/Getty Images
Групата „Maroon 5“ начело с фронтмена си Адам Лавин се изяви като хедлайнер на шоуто в почивката между двете полувремена на Супербоул, състоял се в Атланта, САЩ, и завършил с победа на "Ню Инглънд Пейтриътс" над "Лос Анджелис Рамс", съобщават световните агенции.
 
Адам Лавин и компания изпълниха потпури от най-големите си хитове, сред които "This Love", "Girls Like You", "She Will Be Loved", "Moves Like Jagger". И докато сред присъстващите не липсваше въодушевление, в социалните мрежи се появиха коментари на зрители, възмутени от решението на Адам Лавин в даден момент да свали тениската си и да демонстрира публично голия си татуиран торс.

Адам Лавин разбуни духовете на Супербоул
Адам Лавин разбуни духовете на Супербоул Gulliver/Getty Images

Мнозина обвиниха фронтмена на "Maroon 5", че се е "разхвърлял" с цел да привлече внимание.
 
"Изключително слабо изпълнение. Фактът, че се наложи той да се съблече, за да отвлече вниманието на феновете от лошото представяне, говори сам по себе си. Очакванията ми бяха за по-добро шоу", гласи недоволен коментар в Twitter.

Най-лошото от най-лошото: Топ 5 на най-големите шоу провали на Супербоул

"Наистина е жалко, че Адам трябваше да се унижи по този начин - да сваля тениската си в опит да заслужи добри отзиви, вместо със същинския си талант. Това беше най-лошото шоу в историята на Супербоул", пише друг възмутен потребител на социалната мрежа.

Адам Лавин разбуни духовете на Супербоул
Адам Лавин разбуни духовете на Супербоул Gulliver/Getty Images

"Майка ми каза, че на Адам Лавин не му е работата да си сваля тениската, и аз се разплаках", се посочва в друг туит.

Горещото шоу на Лейди Гага на Супербоул през 2017 година (СНИМКИ)
 
След като фронтменът на "Maroon 5" остана "по татуировки", в социалните мрежи заваляха призиви той да бъде бойкотиран. Не липсваха и апели "Адам Лавин, облечи се".
 
По време на изявата на "Maroon 5" към групата на сцената се присъединиха поддържащите гост изпълнители - рапърите Травис Скот и Биг Бой.

По време на изявата на Maroon 5 към групата на сцената се присъединиха поддържащите гост изпълнители - рапърите Травис Скот и Биг Бой
По време на изявата на „Maroon 5“ към групата на сцената се присъединиха поддържащите гост изпълнители - рапърите Травис Скот и Биг Бой Gulliver/Getty Images

В социалните мрежи феновете впоследствие изразиха недоволството си от изключително краткото представяне на рап звездите.

Джъстин Тимбърлейк почете Принс на полувремето на Супербоул през 2018 година (СНИМКИ)
 
"Мразя всичко, свързано с този Супербоул. Дори и Травис Скот, когото иначе обожавам. Той беше на сцената 56 секунди. Богохулство", гласи възмутен туит.  "Ужасно смешно е, че Биг Бой и Травис Скот на практика бяха на сцената около пет секунди", пише друг недоволен потребител.

Адам Лавин разбуни духовете на Супербоул
Адам Лавин разбуни духовете на Супербоул Gulliver/Getty Images

Преди началото на Супербоул 74-годишната легенда на соул музиката Гладис Найт изпълни националния химн на САЩ.
 
В рамките на Супербоул бяха представени и тийзъри за дългоочаквани филмови продукции, след които "Капитан Марвел" с Бри Ларсън в главната роля, "Отмъстителите: Край на играта", "Играта на играчките 4".

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА