Известните личности крият наистина пикантни неща от живота си и понякога могат много да ни изненадат и дори шокират с някои интересни факти за себе си, пише каналът "OMG Facts" във vbox7. Ето някои знаменитости, които имат меко казано налудничави хобита:

Кейти Пери

Колкото и странно да звучи, Кейти Пери събира кичури коса от други знаменитости – като например Тейлър Суифт и Майли Сайръс. Певицата държи тези кичури в чантите си. Тя осъзнава, че това е нелепо и малко плашещо, но все пак не спира да го прави.
 

Джони Деп

Някои от вас сигурно няма да повярват,  но е факт – Джони Деп събира кукли Барби. Той се запалил по това хоби, когато дъщеря му била още малка. В момента той има толкова много кукли, че му трябва отделно помещение, в което да ги съхранява.
 

Бионсе

Ето с какво ще ви изненада Бионсе. Когато дъщеря ѝ била малка, тя започнала да се занимава с пчеларство заради меда, за да може да го дава на момиченцето си против алергии. Впоследствие пчеларството се превърнало в нейно хоби и в момента има около 80 000 пчели.

 
Том Ханкс

И американският актьор и режисьор Том Ханкс ще ви учуди. Той събира пишещи машини от целия свят, като в колекцията си има над 100 модела. Икономът му е инструктиран дори как специално да ги почиства. Често на пътуванията си той носи със себе си една от многото и си прави селфита с нея.
 


Анджелина Джоли

Вече нищо не може да ни изненада. Красавицата Анджелина Джоли събира ножове. Хобито ѝ е наистина странно. Тя получава първия си такъв, когато е едва на 11 години и то като подарък от майка си.