Херцогинята на Кеймбридж също някога е била ученичка и е трябвало да посещава различни уроци, включително в извънкласното време, за да се подготвя допълнително. 

Съпругата на принц Уилям очевидно е посещавала и извънкласни дейности като малка, както става ясно от един стар видеозапис, който обикаля социалните мрежи. В него виждаме Кейт на сцена в мюзикъла „Моята прекрасна лейди“, поставен в нейното училище.

Според Instagram страницата “Tea Time With the Cambridges”, публикувала клипа, в него херцогинята е само на 11, но се справя достатъчно добре с песента “Wouldn’t It Be Lovely”, пишат от Edna.bg. Вижте още в канала "Royal News" във vbox7:
 
„Няма по-добър начин от това да започнеш почивните дни с нашата херцогиня, която е само на 11 и участва в „Моята прекрасна лейди“ в училище!“, пишат от профила, посветен на херцога и херцогинята на Кеймбридж, и допълват: „Катрин винаги е била доста дейна по отношения на изкуствата и актьорството, а в резултат има някои очарователни нейни видеа от това време!“
 
Ние пожелаваме на всички ученици успех през новата учебна година!