Коментари за местния вот в страната
Коментари за местния вот в страната / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Найден Зеленогорски
46504
Найден Зеленогорски
Живко Тодоров
  • Найден Зеленогорски
  • Живко Тодоров

„Всичко е игра в центъра", коментира прогнозните резултати за местните избори в Плевен досегашният кмет на общината Найден Зеленогорски. Според резултатите от екзитполовете в Плевен разликата между двамата претенденти на балотажа е 1-2 процента, като предимството е в полза на кандидата на ГЕРБ Димитър Стойков.

„За съжаление имаше доста проблеми, включителтно и в едно село Бохот камери неволно записаха членове на СИК от ГЕРБ, които подменяха бюлетини с вота на хората. Интересно на колко още места освен там са правили такива фалшификации", каза синият кандидат.

Кандидатът за кмет на Стара Загора от ГЕРБ Живко Тодоров по прогнозни резултати печели мястото на градоначалник с голяма преднина пред опонента си социалист Бойчо Биволарски. Тодоров благодари на съгражданите си за подкрепата и допълни, че през кампанията от щаба му са успели да запазят добрия тон и да обединят старозагорци около общи цели.

„Мисля, че е време за хората, които обединяват и които търсят доброто, което може да се случи в политиката, а не на онези, които разединяват и търсят конфоронтацията", коментира той. По думите му голямата подкрепа задължава и оттук нататък предстои много работа и много усилия, добър екип, който трябва да се сформира, за да се постигнат поставените цели.