Георги Дочев: Познавам се с Гейтли от две лета
Георги Дочев: Познавам се с Гейтли от две лета / снимкa: Reuters
Георги Дочев: Познавам се с Гейтли от две лета
22728
Георги Дочев: Познавам се с Гейтли от две лета
  • Георги Дочев: Познавам се с Гейтли от две лета

Българинът Георги Дочев, който намери певеца от „Бойзоун" Стивън Гейтли, обяви в интервю за Дарик, че е познавал Гейтли и партньора му от няколко години. Така Дочев опроверга твърденията в британски вестници, че тримата се запознали в гей бар в столицата на испанския остров Майорка - Палма в нощта на инцидента.

Гейтли вече беше погребан в Ирландия, а Георги Дочев отказа да отиде на церемонията, защото се опасява как ще бъде изтълкувана постъпката му. Дочев сега се възстановява от шока в курорт извън Испания заедно с приятеля си.

Пред Дарик той каза още:

Ти не беше на погребението, нали?

Не съм бил, не исках да ходя и не отидох на погребението, защото, като казват, че сме любовници, аз не мога да се появя там и да бъда между тях, защото вече тотално няма да ме оставят на мира, въобще няма да имам спокоен живот. Бяхме говорили да ходя...

Друго, което чета по различни сайтове е, че тримата сте играли канаста (карти), вярно ли е?

(Смее се) Не, нищо не искам да казвам за тези неща.

Добре, кой победи?

Никой не е победил, не казвам, че сме играли.

Е, очевидно не сте и бродирали?

Не сме бродирали. В края на този месец имам план да ходя в България, за да видя баба и дядо, че и те с тази история са малко зле. Възрастните хора не разбират тези неща. На мен животът ми е много спокоен  - че познавам известни хора- познавам, не го отричам.

В какъв смисъл ги познаваш - не сте се запознали в библиотеката, доколкото разбирам?

Не, тук зависи къде са, къде ходиш, с кой се запознаваш. Палма де Майорка е курортен град. Тук идват много известни хора. Палма де Майорка не е толкова голям, винаги можеш да се срещнеш с някой известен, ако е дошъл на почивка, разбираш ли?

Разбирам, а ти, когато се срещна със Стивън Гейтли, знаеше ли, че той е толкова известен или просто някак си се харесахте?

Аз не ги познавам от това лято, познавам ги отпреди две лета.

А този апартамент, който всъщност е бил негов, той купен ли е, квартира ли е, какво е това?

То е къща, не е апартамент, първото, което е. Къща е, купили са си я наскоро, още я ремонтират, ще се боядисва, обзавежда се.

Тази триетажната, която е по снимките ли?

Точно тази.

Защото от това, което се пише, излезе, че вие сте се запознали всъщност във вечерта на смъртта на Стивън Гейтли в дискотека?

Лъжа, лъжа, лъжа.