На всички, които гласуваха за “Има такъв народ” и ни се довериха - благодаря от мое име и от името на моите колеги. Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте.Уважаеми приятели, скъпи приятели, най-ценният подарък, който един човек може да направи на друг човек е да му се довери. С тези думи лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира резултатите от предсрочния парламентарен вот.

"Доверието е безценен подарък. Важен подарък. Най-важният подарък. Благодаря ви за вашето доверие. Оценявам го безапелационно и съм ви задължен безгранично", пише още лидерът на ИТН.

Избори 2022: Резултати при 100% обработени протоколи

"Благодаря и на всички вас, които в тази кампания работихте отдадено с ума си и с качествата си за “Има такъв народ”. Благодаря ви! Вие сте истински воини!", заявява Трифонов.

"И на всички, които ни подкрепят, и на всички, които злорадстват, ще кажа само: Всичко тепърва предстои", загатва още партийният лидер.

Според данните на ЦИК, при 100% обработени протоколи, ИТН не прескача 4-процентовата бариера и така остава извън парламента, като събира 3,83% от гласовете.