Вицепремиерът Валери Симеонов
Вицепремиерът Валери Симеонов / БГНЕС, архив
След двудневната акция срещу шумните заведения в "Слънчев бряг" вицепремиерът Валери Симеонов бе категоричен, че проверките ще продължат.
 

Ангелкова не знаела за проверките на Валери Симеонов

В профила си във Фейсбук той коментира, че дори в курорти в Европа, превърнали се в емблематични парти дестинации, дискотеките на открито работят до полунощ.
 
Акция в Слънчев бряг: Иззеха музикални уредби от заведения (ВИДЕО)

"Дори в емблематичните за парти туризма в Европа Ибиса и Майорка работата на шумните дискотеки на открито е ограничена до полунощ. В хотелите е тихо, а купонът до сутринта се пренася в шумоизолирани дискотеки на закрито. У нас - беззаконие и вакханалия, терор на тарикатите над нормалните туристи и граждани - ще го променим! Така ще привлечем по-платежоспособни туристи и ще имаме по-качествен ръст на туризма!", казва Симеонов.
 
 

Дори в емблематичните за парти туризма в Европа Ибиса и Майорка, работата на шумните дискотеки на открито е ограничена д...

Публикувахте от Valeri Simeonov в 14 август 2017 г.
Втора акция на вицепремиера в Слънчев бряг, посрещат Симеонов с викове „Довиждане” (ВИДЕО)

Междувременно ресорният министър Николина Ангелкова предупреди, че трябва да се съобразяват начините и методите, по които се извършват проверките, за да не се вреди на българския туризъм.