/ iStock/Getty Images
Ръководството на ПФК "Левски" излезе с официална позиция относно инцидента
Служител на спортен клуб "Левски" беше пребит по особено жесток начин в района на стадион „Георги Аспарухов“, потвърдиха от полицията.
 
38-годишният Цветан Вълчев е бил нападнат около 9:00 ч. сутринта от двама непознати, които му нанесли побой и избягали. Мъжът е откаран в безсъзнание в болница "Царица Йоана-ИСУЛ" и по информация на Gong.bg е с опасност за живота.

Цветан Вълчев работи в рекламния отдел на "сините". Всички в клуба са потресени и се надяват извършителите да бъдат открити бързо.

„Предприети са действия по установяване на всички обстоятелства около случилото се и издирване на нападателите", посочват още от МВР.

Ръководството на ПФК "Левски" междувременно излезе с официална позиция относно инцидента със служителя.

„Ръководството и служителите на „ПФК Левски“ АД са потресени от инцидента, разиграл се посред бял ден на територията на стадион „Георги Аспарухов“ на 21 август. Нашият колега Цветан Вълчев беше жестоко пребит от непознати засега лица и в момента е в болница, където се полагат всички необходими грижи за стабилизирането му. Сигурни сме, че служителите на реда ще извършат всички необходими действия, за да открият извършителите и подбудителите на този позорен и варварски акт.

Уверени сме, че Цветан ще се възстанови бързо и ще бъде отново сред нас скоро!", написаха от Левски.