Навръх 106-тия рожден на Левски клубната легенда Наско Сираков поведе шествие от паметника „Васил Левски“ до Могилката в чест на голямото събитие, предава Gong.bg.

БГНЕС

Шествието се провежда при стриктното спазване на всички мерки за социална дистанция. По тази причини и участие ще вземат само малка част от „сините“ привърженици, както и част от ветераните на клуба.

На парада ще присъстват и фигури от ръководството на Левски, сред които и изпълнителният директор Павел Колев. Припомняме, че Сираков изяви желание да вземе акциите на клуба, които вече му бяха обещани.

Наско Сираков получава акциите на "Левски" от Божков

Наско Сираков отново не пожела да говори по голямата тема, свързана с акциите на Левски, навръх 106-тия рожден на "синия" клуб.
Той честити двойния празник - денят на славянската писменост и рожденият ден на Левски и сподели, че ще говори едва след като официално получи акциите от Васил Божков.

"Искам да честитя на всички българи този светъл празник, както и да честитя на всички левскари 106-тия рожден ден на клуба", започна той. "Легитимиран съм от цялата „синя“ общност, но документално не съм легитимиран.

БГНЕС

Когато всичко завърши благополучно ще свикам голяма пресконференция, на която да отговоря на всички ваши въпроси", завърши поредната си лаконична медийна изява Сираков.