Жената от село Челопеч с изваден яйчник, две счупени ръце и разбита уста не е подала жалба срещу извършителя. Така от МВР обясниха защо той не е бил арестуван на 11 август, когато патрулен екип се отзовава на подадения от съседка сигнал.

На място пристига патрулен екип, който установява жена с множество наранявания от нанесен побой. Пострадалата категорично отказва да подаде жалба срещу извършителя, за което се подписва и в полицейския протокол. Униформените служители са изготвили предупредителен протокол на мъжа, с когото тя живее, пише в официалното становище по случая.

Самата жертва казва, че полицаите са видели състоянието в което се намира, също така е споделила пред тях какво й се е случило. И така два пъти - един път в дома им, следващият път в болницата в Пирдоп.

Криминално проявен мъж преби приятелката си в Челопеч

Ето и шокиращият разказ на Роза, която буквално "живее" втори живот след часовете зверско насилие, на което е била подложена от мъжа с когото живее.

Той се прибра. Погледна ме. И с телефона ми разби устата. Аз просто не разбрах какво стана, попитах защо ме удря. Той продължи да ме бие по лицето и по главата. И като не остана нищо от телефона и го изхвърли. Събори ме на земята и започна да ме рита по гърба, по корема, на други места. Това ставаше пред очите на децата”, разказва Роза.

Кошмарът продължава, когато я завежда до бидон на двора. И тръгнал да потапя главата ѝ вътрe, да я дави с думите „Този път ще те утрепя.”

„Намери една дъска и я удари в главата ми. Тя се счупи на две. Намери и един маркуч, не много голям, 3-4 пъти ме удари с него. В този момент, само като се обърна, до него имаше една голяма лопата. Искаше с нея да ме удари по главата, но аз си сложих ръцете и ме удари по ръцете с нея много силно. След това повтори по краката ми, защото аз бях клекнала. Аз пак си сложих ръцете, удря, удря и я изхвърли. Той ме хвана за ръцете и ме качи на терасата и ме сложи да седна. Имаше един камшик, с който си стопанисват животните. Започна с него да ме налага по ръцете и започна да ме обижда. Аз му се моля и само казвам, че ще разбере, че не съм виновна. Той си отвори една бира. И си седна. Аз бях вече със счупени ръце. Той си пусна музика на колоните и говори с приятели по телефона, че ще излиза. Влезе вътре, изкъпа се, облече се, а децата вътре при мен и трите... гледат ме и плачат”, спомня си ужасяващия момент жената.

Мъжът е арестуван чак три дни по-късно - на 14 август, когато МВР получава съобщение от служители на общината, че жена с травми е настанена в болница. Незабавно са предприети  оперативни действия и мъжът от Челопеч, който е криминално проявен, е задържан и привлечен като обвиняем за извършено престъпление.

След доклад в прокуратурата по случая е образувано досъдебно производство. 32-годишният е привлечен като обвиняем, мярката му за задържане е удължена до 72 часа, а впоследствие с определение на съда му е наложена и постоянна мярка „задържане под стража“.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня