/ БГНЕС
Лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе с коментар на думи на премиера Бойко Борисов за "Цанков камък".
 
"Г-н Борисов, приветстваме желанието Ви да подадете сигнал до прокуратурата за "Цанков камък", но да не забравите да включите и себе си в него, защото проектът, който стартира при правителството на Сакскобургготски, приключва при Вашето първо правителство", заявява Нинова, цитирана в съобщение на пресцентъра на БСП.
 
Борисов: Инвестицията за "Цанков камък" ще се върне след 3000 години

"Казвате, че първият Ви сигнал до прокуратурата бил покрит. Ако веднага не подадете сигнал срещу прокурорите, които са сторили това, значи просто си приказвате празни приказки", посочва Корнелия Нинова.
 
Тя отговаря и на твърдения за изхарчени милиарди за АЕЦ "Белене" и депутат със свален имунитет от БСП, който не е изгонен от парламента.
 
ГЕРБ сезира прокуратурата за проекта "Цанков камък"

"Г-н Борисов, кога ще изгоните от парламента депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който е със свален имунитет и повдигнато обвинение, че е изхарчил неправомерно държавни пари за "Белене", след като проектът беше спрян", пита лидерът на БСП.
 
"Нали не сте забравили, че в последните осем години, без една, управлявате Вие, защо всички виновни не са в затвора", обръща се Нинова към премиера.