"Мис Силикон" Катрин Йорданова е задържана от полицията, след като е дала положителна проба за наркотици, съобщиха от МВР.

Катрин е спряна в понеделник, около обяд, на ул. „Атанас Манчев“ зад волана на лек автомобил „Мерцедес“ при рутинна проверка на "Пътна полиция".

Направен й е полеви тест, който е отчел положителна проба за кокаин, посочва NOVA.

23-годишната е задържана с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

„Тя тренира усърдно, спортистка е. В момента тренира бокс и много се съмнявам да е употребявала някакви забранени субстанции”, коментира брат й Йордан Йорданов. Тя му казала, че не е виновна.

Братът на Катрин Йорданова: Тя тренира и не употребява забранени субстанции
 

През януари „Мис Силикон” се похвали в социалните мрежи, че шофира луксозния си автомобил с 256 км/ч.

Преди дни тя показа и как шофира с превишена скорост в градски условия. Нейни бдителни последователи в социалните мрежи забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „Република България - Народно събрание”.

От Народното събрание излязоха с позиция за стикера на колата на „Мис Силикон”


Междувременно Народното събрание изпрати официална позиция до медиите по повод стикера. "Това е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента. Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила", посочиха от институцията.

Допълнителните подробности за изясняване на конкретния инцидент са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи, допълват от парламента.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня