Шествието на червените привърженици затвори за кратко бул. "Цариградско шосе"
Близо 1000 привърженика на ЦСКА се събраха в центъра на София за протест срещу съдийството в първенството и ръководството на Българския футболен съюз (БФС) преди дербито с Лудогорец от 18-ия кръг на Първа лига. Тази вечер "червените" посрещат лидера в класирането на стадион "Българска армия".
 

БГНЕС


Феновете на "армейците" се събраха пред сградата на БФС на ул. "Иван Асен II", след което тръгнаха към Орлов мост и за кратко спряха движението на автомобили по бул. "Цариградско шосе".

Протестът им бе предизвикан от съдийството в последния мач от първенството, загубен от Славия с 0:1, когато "червените" имаха основателни претенции за дузпа, които бяха подминати от рефера на двубоя Волен Чинков. В недоволството се включи и изпълнителният директор на клуба Пламен Марков, който изтъкна, че съдийството на мачовете не еднакво за всички отбори и битката за титлата се води със средства извън терена.
 

БГНЕС


Днес ЦСКА ще има шанс да се доближи на три точки от първия в класирането Лудогорец, ако успее да запише победа в дербито, докато успех на "орлите" ще им даде огромна преднина пред преследвачите.
БГНЕС