Мис България, топ-дерматолог, готвач от Hell’s Kitchen България, кандидат-кмет и DJ дават колоритното начало
„Черешката на тортата“ се завръща ударно с нов сезон всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA. Старт на кулинарното дерби в първата седмица ще дадат дерматологът с усет към естетиката Камелия Присадашка, Мис България 2006 Славена Вътова, моделът и кандидат-кмет от Момин проход Диана Габровска, оцелелият сред пламъците на четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България Мартин Николов и известният музикален гуру DJ Mascota. Участниците в амбициозната петица ще се впуснат в истинско кулинарно приключение, за да покажат най-доброто от себе си и да зарадват своите гости.

Красотата и естетиката влизат в „Черешката на тортата“ в понеделник с дерматолога с афинитет към изкуството Камелия Присадашка. Тя ще посрещне своите звездни гости в стилния си и изискан дом, а ястията ще приготви в кухня с повече от любопитни уреди. Зрителите ще видят ювелирно кулинарно изпълнение, приготвено по учебник. Сьомга, сашими, миди Сен Жак, пресни скариди и треска – главният герой в менюто ще бъде рибата, която ще превърне вечерята в истинско изкушение за сетивата.

За първи път „Черешката влиза“ в кухнята на Виктор Ангелов! И за първи път не той, а друг готвач ще се вихри в нея. Най-емоционалният участник от четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България Мартин Николов ще покаже своите умения във вторник. Темпераментният домакин, който държи на професионализма, ще обърне внимание и на най-малкия детайл в своята италианска вечеря с първокласни продукти. Мартин ще посрещне компанията в Кухнята на Ада, където е подготвил истинско кулинарно шоу. Приготвянето на най-добрата храна ще бъде на първо място за домакина, а комфортът на един от гостите – приоритет.

В сряда Мирослав Петков, по-известен като DJ Mascota, превзема кухнята с голяма доза чувство за хумор и разточително меню, а модерните технологии в готвенето му ще бъдат зашеметяващи. Домакинът ще заложи на любими свои рецепти – печената чушка ще се превърне в акцент в почти всички ястия, а десертът ще бъде подправен с щипка социалистически привкус. Мирослав ще разкаже любопитни истории от живота на DJ Mascota и ще впечатли гостите с магична изненада.

Диана Габровска ще посвети своята вечеря на изцяло българския национален дух в четвъртък. Красавицата от Момин проход ще поднесе на гостите си традиционна вечеря, в която ще вложи цялото си сърце, душа и кулинарни умения. Звездните участници ще бъдат посрещнати в патриотичен стил с фолклорна изненада, а доброто настроение няма да напуска масата през цялото време. Персонализираните подаръци на Диана пък истински ще докоснат компанията.

В петък Славена Вътова се качва на кулинарния подиум. Мис България 2006 ще поднесе амбициозно и много здравословно вегетарианско меню с внимателно подбрани продукти, a уютната атмосфера ще бъде от най-голямо значение за нея. Славена ще се постарае да накара гостите си да се чувстват специални и ще обърне специално внимание на предпочитанията им, а десертът й ще впечатли с нестандартно поднасяне и цветна визия.

Кой от петимата участници ще застане на върха и ще грабне плакета от шеф Манчев в първата седмица от новия сезон на „Черешката на тортата“, не пропускайте да разберете от понеделник до петък от 20:00 ч. по NOVА.