На кой да се предадем – ние искаме, но няма на кой. Това каза премиерът Бойко Борисов на инспекция на строежа на АМ "Хемус". „Нека да си прожектират филмчета на протестите, има демокрация, но ясно се вижда какво показват тези, които работят, и какво показват другите“, каза Борисов.  "Казал съм им - като видя АМ "Хемус" (готова), ще се пенсионирам. Никога не е проектирано, само са лъгали хората!", припомни той.

"Не сме се отчаяли, напротив, ясно се вижда кой работи. Да излязат с програми и ако са по-добри от нашите, да спечелят изборите", продължи Борисов пред работници края село Славяни, община Ловеч. Там се строи пътен възел „Славяни“ на магистрала „Хемус”,  където е връзката с отсечката Ловеч – Плевен. Подробна информация за строителните дейности му даваше зам.-регионалният министър Николай Нанков, който пътуваше с него в джипа.

 
 

 

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 21 септември 2020 г.

"Ако си кажат програмата и народът ще ги избере – след няколко месеца идват избори", подчерта премиерът. „Всеки има право на действие, в рамките на закона“, изтъкна той, а присъстващите на няколко пъти го прекъсваха с ръкопляскания и скандирания „Бойко! Бойко!“

„Уникално съоръжение, хубаво е да се види“, каза Борисов за строящата се магистрала. „Цялото трасе до В. Търново и тук, не може да си представите какво правят българските строители в цялата страна – уникално, огромен напредък. И местните ги качете един ден да видят, защото после тунелът и мостът се минават за 10 секунди. Да видите как са накацали машините по скатовете – не е правено“.