Блъснатите от тийнейджър в Триград ще си търсят правата, смятат, че някой помага на момчето

/ Thinkstock/Getty Images
Операции предстоят на двамата от четиримата пострадали при катастрофата в Триград, когато 16-годишен ученик ги помете със семейното „Ауди“ и избяга. Утре предстои да бъде оперирана Екатерина Христова в Пирогов, която е с фрактури на таза.

Проговори майката на младежа, който блъсна туристи и избяга
 
Хирургическа интервенция на лицевите челюсти предстои и на Валентин Нечев. Той все още се намира в болницата в Смолян, като се надява до края на седмицата да бъде изписан, за да продължи лечението си в столична клиника.

Лошото време спира търсенето на Кристиян, помел туристи в Триград
 
Определено съм по-добре, претърпях операция на десния крак, като имах проблеми със сухожилията и мускулите. Предстои ми операция на челюстта, но тя ще е като ме изпишат от тук. Надявам се това да се случи до края на седмицата“, разказа Валентин в болничната стая на Травматологично отделение в Смолян.

Класната на момчето, блъснало туристи: Той има болезнено чувство за отговорност
 
Според него останалите двама пострадали, между които имаше и дете, се чувстват добре и са си в домовете. Валентин, който работи като бояджия на самолети, се надява да има щастлива развръзка с изчезналия 16-годишен младеж.

Радев към момчето, блъснало туристи в Триград: Ти си важен, върни се! (ВИДЕО)
 
„Според мен той е в безопасност и някой му помага“, добави Валентин. Той бе категоричен, че всички пострадали ще си търсят правата.