24-годишна жена е открита мъртва в столичен хотел, има задържан

/ БГНЕС
Откриха тялото на млада жена в хотел в София, има задържан
100027
Откриха тялото на млада жена в хотел в София, има задържан
  • Откриха тялото на млада жена в хотел в София, има задържан
24-годишна жена беше открита мъртва в хотел в центъра на София. Сигналът е подаден малко след 8.00 ч. тази сутрин на тел. 112 от рецепцията на хотела. По случая е задържан 37-годишен мъж.

Трупът на младата жена е открит в стая на 5-ия етаж в хотела. Тя е била там заедно с арестувания по случая 37-годишен мъж. По данни от хотела, момичето се настанило на 15 декември, а той не е регистриран. Двамата не са имали съпружески отношения. Мъжът е от Пловдивско, жената била родена в Гълъбово.
 

БГНЕС


Вероятно убийството е станало в малките часове на деня или призори.

Арестуваният мъж Димитър Ръжев е с криминални регистрации. Отведен е за разпит в полицията. Първоначалните огледи сочат, че той е наранил жената с вилица в окото, след което я е душил.
 

Откриха в Сопот тялото на изчезнала рейнджърка (ВИДЕО)

Сигналът от рецепцията на хотела на телефон 112 бил подаден след като мъжът слязъл от стаята и започнал да буйства във видимо неадекватно състояние. Пристигналите на място екипи на полицията и Спешна помощ намерили тялото и само констатирали смъртта на младата жена. 

Мъжът не се е съпротивлявал при ареста. Разпитът му продължава. По случая е образувано досъдебно производство. Продължават и огледите на място в хотела.