/ ThinkStock/Getty Images
Десет месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим на изтърпяване е наказанието, наложено на С. Каменов (на 28 години), след одобрено от съда споразумение, постигнато между Районна прокуратура-Мездра и защитата на подсъдимия. 

Младеж отива на съд за изнасилване на сестра си - тя родила от него

Обвинителен акт срещу него е бил внесен за разглеждане от съда по бързо производство, водено за извършено от него престъпление. Около 19:40 часа, на 29 ноември 2017 г. Каменов управлявал лек автомобил „Опел“ в района на Мездра.

Шофьори, засечени за пореден път да шофират без книжки, влизат в затвора

Освен, че не притежавал шофьорска книжка, същата вечер той употребил алкохол. На кръстовището на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ и ул. "Александър Стамболийски“ той бил спрян за проверка от дежурен патрул на РУ на МВР-Мездра.

Било установено, че Каменов няма свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство, след което водачът бил тестван за употреба на алкохол с техническо средство. Пробата била положителна и отчела наличие 1.54 промила алкохол в издишания въздух.

Непълнолетен отива на съд за кражба

На неправоспособния шофьор бил съставен акт за установяване на административно нарушение. Подсъдимият се ползва с лошо име сред обществеността на квартала, в който живее, и е наказван за нарушения на ЗДвП.