/ ThinkStock/Getty Images
Окръжна прокуратура-Монтана внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Радко Б. (на 22 години) за изнасилване на доведената му сестра. През 2015 г. Радко Б. живеел с родителите си в къща в Лом, при скромни социално-битови условия.

Търсят в Европа мъж от врачанско село за измама

Семейството имало няколко деца, сред които и единадесетгодишната Р.В., която била доведена сестра на обвиняемия, от друг биологичен баща. През април 2015 г. Радко Б. отишъл с каруца в покрайнините на града, за да коси трева.

Взел и сестра си Р.В., за да го придружава. Когато пристигнали в гробищния парк на кв. Момин брод Радко Б. посегнал сексуално на Р.В. Съборил я в каруцата и насилствено осъществил с момичето полов акт, въпреки нейното несъгласие и съпротива.

Той я заплашил да не казва за случилото се, в противен случай щял да продължи и за в бъдеще да я насилва. Р.В. се уплашила от физически превъзхождащия я младеж и не била в състояние да преодолее и отблъсне агресивните му действия.

Мъж отива на съд, наръгал с нож агресивен клиент на такси

Момичето затаило случилото се от страх и поради своята житейска и емоционална незрялост. Така случаят останал в тайна до края на септември 2015 г., когато майката на Р.В. забелязала промени в тялото на дъщеря си.

При посещението на лекар било установено, че момичето е в напреднала бременност. Радко Б. е бил привлечен като обвиняем за изнасилване на малолетно момиче.

Рецидивист предаден на съд за извършено убийство в Мездра

През януари 2016 г. пострадалата родила дете. Извършената на досъдебното производство съдебно-медицинската експертиза по метода на ДНК профилиране категорично е установила, че обвиняемият е биологичен баща на новороденото. 

Предстои насрочване на съдебно заседание по делото срещу Радко Б., който е осъждан за престъпления срещу собствеността и изтърпявал ефективни присъди за тях в затвора във Враца.