Монтана - със злато в кик-бокса
Монтана - със злато в кик-бокса / netinfo
Красимир Апостолов от СК Виталика-Монтана спечели златен медал на шампионата по кик-бокс за мъже в стил муай-тай, който се проведе в Пловдив.

В същата възрастова група на 2-ро и 3-то място се наредиха Илиян Костадинов в категория 81 кг и Доброслав Добрев при 91-килограмовите. При младежите до 20 години Веселин Михайлов завоюва бронзов медал в кат. 81 кг, а Петко Маринов е със сребро при 48-килограмовите в стил лайт контакт.

Само “Монтана” и 30-кратният шампион на България ЦСКА са без загуба по време на зимната си подготовка, сочи статистиката. За разлика от армейците, които играха повечето си срещи в чужбина, монтанци заложиха на проверките по родните ни терени.

Възпитаниците на треньора Емил Димитров изиграха 8 контроли, в които записаха 3 победи и 5 равни мача. Най-впечатляващ бе успехът с 4:1 над “Вихър” (Горубляне).

Само двама нови футболисти бяха привлечени на стадион “Огоста” през зимата. Голмайсторът на Западната “Б” група за сезон 2005-2006 г. Станимир Георгиев и привлеченият от юношеския тим вратар Ивайло Върганов.