Министърът на земеделието ще посети врачанско
Министърът на земеделието ще посети врачанско / Dariknews.bg-архив

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще бъде на еднодневно посещение в област Враца в четвъртък - 25 юни. Визитата е по специална покана на народния представител инж. Петя Аврамова и областния управител на област Враца Малина Николова.

В 11.00 ч. в град Оряхово министър Танева ще открие Дневен център за стари хора по Проект: "Подобряване на Дневен център за стари хора чрез реконструкция и ремонт (обект 1) и Рехабилитация на общински път (обект 2)", реализиран по Мярка 321 от „Програмата за развитие на селските райони 2007 - 2013".

В 12.00 ч. в с. Търнак, община Бяла Слатина министърът ще участва в официална церемония „Първа копка" по Проект „Рехабилитация на водоснабдителната мрежа в селата Търнак, Габаре, Галиче, Попица". Проектът се изпълнява по Мярка 321 от „Програмата за развитие на селските райони 2007 - 2013".

В 13.30 ч., в сградата на Община Бяла Слатина (бивш ресторант „Скът"), Десислава Танева ще направи представяне на „Програмата за развитие на селските райони 2014 - 2020". Разясняването на Програмата е част от поредицата срещи, които Областна администрация - Враца организира, съвместно с Министерство на земеделието и храните.