/ Община Видин
Огнян Ценков - кметът на Видин - посрещна десетте медалисти от Спортен клуб „Бъдин-ММА” и техния треньор Любомир Гешев, за да ги поздрави за отличното представяне на Републиканското първенство в Шумен.
 

Срещата с кмета.
Община Видин

„Само преди около две седмици посетих една от тренировките на клуба в Спортната зала, за да се запозная с условията и да се срещна със състезателите. Видях едни мотивирани млади хора, които се обучават под вещото ръководство на своите опитни треньори. Успехът, който постигнахте, е успех за целия спортен клуб. Адмирации за това! Продължавайте напред и бъдете победители“, каза кметът.

Огнеборец е обявен за Спортист №1 на Видин

След това кметът връчи почетен плакет на Община Видин на треньора на клуба и награди спортистите, завоювали престижните отличия, с индивидуални грамоти. Видинчаните се върнаха от състезанието с 4 златни, 3 сребърни и 3 бронзови медала. Един от носителите на златен медал - Иван Иванов, е студент във филиала на Русенския университет „Ангел Кънчев“ в нашия град. 

Спортистите и кметът.
Община Видин

В тази връзка Огнян Ценков заяви: „Това е доказателство, че спортът може успешно да се съчетава с учението“. Той информира, че в момента се ремонтира покривът на Спортната зала, в която се помещава и клуб „Бъдин-ММА“, а намерението е да бъде направен и вътрешен ремонт.

По този начин Общината ще допринесе за създаването на по-добри условия за тренировки на видинските деца и младежи. Любомир Гешев сподели, че в момента няколко момчета от клуба се подготвят усилено за Олимпиадата в Катар, която ще се проведе догодина.