Връчването на наградата.
Връчването на наградата. / Община Видин
30-годишният Ивайло Красимиров Иванов е обявен за спортист № 1 на Видин за 2018 г. Той постъпва на работа в РСПБЗН-Видин през 2012 година. По време на службата си три пъти е награждаван за висок професионализъм с „Писмена похвала“ от директорите на ГДПБЗН-МВР и РДПБЗН-Видин.
Активен спортист, той е един от изявените състезатели на видинския отбор по пожароприложен спорт. Участвал е в срещи на националния футболен отбор на МВР и е част от представителния отбор на ОДМВР-Видин "Видапол".

От 2014 г. той е капитан на мъжкия състав на ОФК „Бдин 1923“. Дебютира за юношите на клуба през 2005 г. Централен защитник, изиграл над 300 мача за родния си клуб, любимец на видинските привърженици. Обявен за най-добър централен защитник на Северозападната лига. Многократно е включван и в Националния аматьорски отбор на Република България. В най-тежките срещи е водил отбора към победа.

Кметът на Видин инж. Огнян Ценков лично връчи наградата на Иванов по време на традиционния Бал на спортиста.
Старши комисар Петър Коцин – директор на ОДМВР-Видин, също присъства на тържествената церемония по награждаване на най-добрите видински спортисти от крайдунавския град и лично награди двама от отличените.