Доц.Великов: Всички депутати от региона трябва да работим обединено за развитието на Монтана
Доц.Великов: Всички депутати от региона трябва да работим обединено за развитието на Монтана / Петя Димитрова
Доц.Великов: Всички депутати от региона трябва да работим обединено за развитието на Монтана
75166
Доц.Великов: Всички депутати от региона трябва да работим обединено за развитието на Монтана
  • Доц.Великов: Всички депутати от региона трябва да работим обединено за развитието на Монтана

Монтана може да се включи в европейската програма „Наука и образование за интелигентен растеж” с изграждане на център за компетентност. Това съобщи водачът на листата на Реформаторския блок за 12 многомандатен район  доц. Борислав Великов, след последното заседание, в което е участвал, на работната група по оперативната програма.  Преди време в областния град със съдействието на доц. Великов  бе открит Регионален академичен център на БАН.  Той може да бъде развит чрез център за компетентност и финансиран  със средства от еврофондовете. В новата структура може действително да се реализира връзката между  бизнеса и другите видове образование за цял живот, обясни Великов.

По думите му всички депутати от региона, които бъдат избрани в следващото Народно събрание, трябва да работят обединено, когато става дума за проекти за развитието на Монтана.

„На страната ни е нужно дясно реформаторско правителство с кратък мандат и нови политически лица начело на изпълнителната власт”, каза в Монтана и лидерът на ДСБ Радан Кънев. Той бе тук, за да подкрепи листата на Реформаторския блок.

Кънев, заедно доц.Великов и всички кандидат-депутати от листата с номер 7 бяха и в Лом.

По инициатива на реформаторите там бе играна футболна среща между сборния отбор ветерани на Лом и на столичния  „Левски”. В колоритния сблъсък всички играчи от Лом играха с номер 7 – номерът на коалицията в интегралната бюлетина, а мачът завърши наравно  - 1 на 1.

„Футбол в Лом е имало, и пак ще има”, обеща доц. Великов, който бе президент на футболния клуб в край-дунавския град, като към него поддържаше с лични средства и футболна школа със стотина деца.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.