Започна кампанията на "БСП за България" във Враца.
Започна кампанията на "БСП за България" във Враца. / БСП - Враца
Символично начало на предизборната кампания подари днес природата на кандидатите за народни представители на “БСП за България” във Враца. Вятърът, който се изви над града, бе приет като попътен вятър в платната на партията, като дълго чаканият вятър на промяната и като знак за победа.

“Нужна е тази промяна, нужна е тази победа най-вече, за да спрем нередностите от седемте години управление на ГЕРБ. Трябва да се променят нещата, за да разберат хората, че може да се управлява по-добре, за да живеят те по-добре” – каза водачът на листата за Врачанско Иван Генов. “На президентските избори видяхме силния и справедлив гняв на хората от региона от досегашното управление. Затова заставаме пред всички вас, за да поискаме вашето доверие да променим врачанска област. За работа и достойни доходи, за силни общини, за сигурност и спокойствие на хората” – подчерта Николай Иванов, председател на Областния съвет на БСП във Враца и втори в листата.

Началото на кампанията в града бе сложено с поднасянето на цветя от кандидати за народни представители пред паметника на Христо Ботев на централния площад във Враца. Този знак на признателност показа, че заветите и мечтите на националните ни герои не са останали в миналото.