/ Event Masters
След изключително успешното първо издание на младежкия Summer Vibes Festival миналата година, Видин отново ще е домакин и на предстоящото второ, съобщиха организаторите. То ще се проведе на 26 и 27 юни край емблематичната крепост "Баба Вида“.

Event Masters

Програмата през двата фестивални дни е наситена откъм събития и емоции за малки и големи. От сутрин до вечер ще има танцови работилници и забавни игри с награди. Вечерите са отредени за концерти на най-актуалните музикални звезди у нас.

SOLAR Summer води в Бургас едни от най-популярните диджеи в света

На 26 юни всички видинчани и гости на града ще могат да чуят и да се срещнат на живо с атрактивните Монти и Петя Алекса, както и с неустоимите близначки и музикални сензации Алекс и Влади.

Event Masters

На 27 юни Крайдунавският парк ще е озвучен от хитовете на Атанас Колев и Боро Първи. Мисията на Summer Vibes Festival продължава да бъде да измъкне децата от дигиталното пространство, да им покаже един по-здравословен и интересен начин на забавление в реалния свят.

Целта е да сe стимулира общуването помежду им на живо, както и да се заздрави връзката с родителите им чрез едно общо приятно и полезно преживяване. Summer Vibes Festival Vidin 2021 е с вход свободен. Организатори са Община Видин и Event Masters.